Window Graphics

Window Graphics

40.00 lei /mp

Window Graphic este un material pvc special creat pentru decorarea fatadelor de sticla, si a suprafetelor vitrate de mari dimensiuni. Avantajul principal al acestui material consta in micile perforatii ce permit trecerea luminii, neobstructionand vederea prin geam.

  • Description

Product Description

Window Graphics

                Window Graphic este un material pvc special creat pentru decorarea fatadelor de sticla, si a suprafetelor vitrate de mari dimensiuni. Avantajul principal al acestui material consta in micile perforatii ce permit trecerea luminii, neobstructionand vederea prin geam.  Printul outdoor ii ofera o rezistenta sporita in timp atat din punct de vedere al uzurii mecanice cat si al decolorarii, fiind garantate cel putin 2 ani in mediul exterior.

Materialul este de tip PVC autocolant, special conceput pentru operatiunile de personalizare a fatadelor. Printul este de 720 dpi solvent rezistent la intemperiile vremii.

Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam.


 

 

Window Graphics sau One Way Vision

Autocolantul Window Graphics sau One Way Vision este creat special pentru printarea pe imprimante care functioneaza cu cerneluri pe baza de solvent sau ecosolvent, aceasta folie este un suport special de prezentare a mesajului publicitar. Se aplica pe suprafete plane, rigide si transparente (sticla, acril, policarbonat etc.), asigurand aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine printata buna, privita dinspre exterior catre interior.

Pentru o oferta detaliata si personalizata va rugam sa ne contactati.