Tapet printabil

Tapet printabil

65.00 lei /mp

Servicii de printare autocolant personalizat dedicat expunerii in interior, pentru diferite aplicatii, etichete personalizate. Fie ca marcati obiectele din firma dumneavoastra sau o vitrina, puteti realiza totul foarte usor cu autocolantul sau etichetele personalizate.

Printul indoor se realizeaza la o rezolutie de 1440 dpi, fiind capabil sa reproduca pana la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

Category:
  • Description

Product Description

 

Tapet printabil

Prin intermediul tapetului printabil poti decora interioarele din casa ta sau biroul tau cu imaginile sau peisajele mult visate. Acest tapet printabil este ideal pentru a oferi imagini de cea mai buna calitate, impresionand prin culori intense, pline de naturalete, detalii fine si aplicatii creative. Acest tapet printabil se printeaza pe utilaje ce folosesc cerneluri speciale pe baza de Ecosolvent ceea ce asigura o rezistenta excelenta la lumina si impact. Tapetul printabil este foarte usor de aplicat datorita adezivului de pe partea neprintabila a materialului, acesta neavand nevoie de alti adezivi pentru aplicare. Tapetul printabil este diverse modele cu diverse striatii.

 

Avantaje:

– Se aplica foarte usor cu un adeziv obisnuit pentru tapet;

– Nu formeaza bule la aplicare, putând fi întins cu usurinta cu ajutorul unei role presoare;

– Dupa aplicare, tapetul ramane stabil dimensional, nu se strange si nu se întinde;

– Se curata cu o carpa curata sau cu ajutorul unei perii moi;

– Se îndeparteaza usor.

 

Pret Tapet Personalizat

65 lei/mp+tva