Roll-up Display

Roll-up Display

130.00 lei

Roll-up display-ul este cel mai popular sistem de afisaj datorita dimensiunilor sale reduse, usurinta in asamblare si transport. Fie ca este vorba de un targ, o expozitie sau o simpla prezentare in cadrul firmei, acest sistem de afisaj ofera o nota de profesionalism si un suport excelent de expunere a informatiilor. In pretul Rollup-ului este inclus: sistem de aluminiu, husa de protectie si printul realizeazat prin plottare indoor la rezolutie de 2400 dpi cu 8 culori , calitatea acestuia fiind garantata de utilajul foarte performant HP Z6100.

Category:
  • Description

Product Description

Roll-up display

 

Cunoaste produsele noastre si avantajele acestora:

Imprimare in 8 culori 2400 dpi. In timp ce majoritatea printurilor sunt realizate in CMYK, noi ducem calitatea printului la un alt nivel cu cele 8 culori CMYK + LM LC LG + Photo Black. Prin cele 4 culori suplimentare vom da mai multe culoare printului dumneavoastra, gradienturi de gri neegalate si printuri mai vii. Rezolutii de printare de 2400 dpi, capabile sa redea detalii de grosimea unui fir de par.

Cerneala pigment si material waterproof. Nu va lasati incantati de printuri ieftine ce se vor lua cu o picatura de apa. Printurile realizate de noi vor rezista atat la apa cat si la decolorarea in timp cu mult peste cele ale concurentei. Cerneala pigment este special conceputa pentru a rezista razelor UV pana la 100 ani la interior + materialul waterproof vor face ca rollupurile noastre sa reziste chiar si outdoor pentru o perioada scurta de timp. Toate acestea fara a fi necesara laminarea, ce poate curba printurile.

Polipropilena de 200g/mp. Materialul conceput pentru roll up display. Spuneti adio materialelor improvizate pentru acest sistem. Frontlitul nu este un material recomandat pentru acest tip de display. Multi producatori vor prefera acest material pentru costul redus de productie. Alti competitori vor folosi polipropilena, insa de 120g NOT waterproof. Toate aceste detalii se vor regasi in rezistenta printurilor dumneavoastra. De avut in vedere faptul ca sistemele de rollup sunt concepute pentru a fi transportate si montate/demontate de sute de ori.

 

Pret Roll-up

130 lei/buc
Pret print (+schimbarea printului) 80 lei/buc

 

 

Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati !