Hot

Etichete autocolante

36.00 lei /mp

Etichetele personalizate sunt o metoda buna de a ve personaliza produsele sau bunurile personale , autocolantul fiind o solutie ieftina si rezistenta in timp.
Etichetele pot fi personalizate si decupate dupa orice contur, pot fi livrate fie in rola fie la formatul finit.
In functie de formatul final al etichetei exista 2 tipuri de finisare al etichetelor: pe contur sau taiere individuala (laturi drepte)

Category:
  • Description

Product Description

Etichete autocolante

Etichete autocolante- prin functia lor publicitara  de impulsionare a actiunii de vanzare sunt strans  legate de produs. Aceasta apropiere  prinde viata prin lipirea etichetei pe produs. Concluzia la care ajungem este ca etichetele autocolante trebuie sa fie cat se poate de naturale, caracteristica autodeziva a etichetei facand parte din definitia ei lipiciul. Sunt intalnite pretutindeni si mereu extrem de cautate. Sunt folosite in orice activitate de birou si nu numai, prestata zilnic in diferite locatii de milioane de oameni in intreaga lume.


 

Chiar daca se gasesc la tot pasul si par extrem de usor de realizat si personalizat ascund in spate o munca realizata de adevarati profesionisti.Lucrate atent pentru realizarea finita a produselor de acest tip, menite sa incante mereu ochii clientilor si a celor ce le folosesc ori vizualizeaza, atingandu-si astfel pe deplin scopul.  Etichetele se decupeaza pe plotter in cazul mai neobisnuit de dimensiuni speciale sau contur atipic.


 

Cazurile cand produsele esueaza de multe ori se explica prin etichetele necorespunzatoare ca design dar si cu calitatea tiparirii inferioara etichetelor concurente.Astfel acestea se pot folosi in scopuri precum: descrierea unui produs, etichete sigiliu, etichete preturi, etichete de raft, etichete de serie, etichete de garantie, de avertizare ori etichete de adresa,  etichete pentru bijuterii, etichete pentru borcane de miere, etichete cd, etichete sticle, mezeluri, etc.


 

Print color fata-verso
Autocolant pvc sau hartie

Termen de executie 24 ore
Printare outdoor eco-solvent
Comanda minima 36 lei+tva

Finisaje posibile:

laminare, stantare

  • Taiere la forma dreptunghiulara: aceasta implica tiparirea etichetelor pe tipar digital si taiere lor in ghilotina la orice forma dreapta (patrat, dreptunghi)
  • Taiere pe contur(cutter plotter): aceasta metoda implica printarea etichetelor prin plottare si decuparea lor la cutter plotter la orice forma se doreste.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.