Canvas

70.00 lei /mp

Ce este canvas? Acesta este un tip de material special conceput pentru realizarea de tablouri digitale, reproduceri de picturi, replicand textura panzei de tablou si in acelasi timp permite realizarea de printuri spectaculoase.
Printul se realizeaza la o rezolutie de 12400 dpi reusind sa reproduca pana la cele mai mici detalii imaginile dorite, iar cerneala pigment asigura o rezistenta a culori de pana la 100 ani.

Browse Wishlist
Category:
  • Description

Product Description

Canvas

Materialele de acest tip-canvas– permit o aplicabilitate vasta atat in casa dumneavoastra, prin reproducerea tablourilor celebre, pana la cea mai simpla idee de decor, la birou, dar si in cadrul expozitiilor. Canvasul este o panza de tipul celor folosite pentru tablouri, de o calitate excelenta, din bumbac 100%, tratata la suprafata pentru ca imaginile sa poata fi redate in cele mai mici detalii.

Tablouri Personalizate

 

Fie ca este vorba de un printarea unei poze de familie sau a unui peisaj, acesta poate constitui cadoul perfect.
In curand veti putea achizitiona tablouri prefabricate prin intermediul magazinului online. Printul este realizat apoi intins pe o rama realizata din lemn de brad, oferind rigiditate si o greutate foarte mica. Optional puteti alege varianta “la cheie” a unui tablou personalizat, gata inramat.

Pret Print Canvas

70 lei/mp+tva

 


Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati !