Backlit

45.00 lei

Servicii de print backlit, material ce are ca destinatie finala casete luminoase, city-light-uri, bilboard-uri. Este important ca backlit-ul indoor sa fie printat la o rezolutie foarte mare intrucat iluminarea din spate va scoate in evidenta toate defectele printului.
Ce este backlit? Backlit este material pvc de culoare alba, translucent. Caracteristica principala a backlit-ului este ca permite trecerea luminii. Are utilizari panourile publicitare mentionate mai sus.

Category:
  • Description

Product Description

Backlit

Bannere backlit   – produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezolu?ie de 300-720 dpi cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit backlit (textil dublu acoperit cu PVC).  Are o greutate standard de 550g/mp. Bannere-le se pot printa la orice dimensiune dorita(fâsiile se lipesc între ele), latimea maxima a unei fasii de backlit banner fiind de 3,2 m.


 

Backlit film    – este un film de poliester transparent cu un strat mat pe spate care contribuie la obtinerea unui contrast foarte mare si o definitie foarte buna a culorii.  Este folosit în 90% din cazuri pentru personalizarea fetelor casetelor luminoase. Printurile se realizeaza la rezolutia de 1440 dpi / 2400 dpi – calitate super foto. Aplicatiile  cele mai comune sunt: casete luminoase, city-light, display-ere iluminate din spate, aplicatii de interior. Blueback – suport de hârtie mata cu spate albastru, cu opacitate marita, rezistenta la apa si radiatiile UV.


 

Ideala pentru panotaj exterior de mari dimensiuni, dar si pentru postere sau alte sisteme de afisaj.

Caracteristici generale:

• calitatea printului este foarte ridicat;

• printul este rezistent la apa, radiatii UV si socuri mecanice;

• se poate lipi cu aracet, fara a deteriora printul;

• se poate lipi peste alte afise, fara ca imaginea sa fie afectate de cele acoperite. Hârtia blueback se foloseste pentru afisaj pe panouri de mari dimensiuni (tip billboard) sau display-ere, semnalistic? de interior sau de exterior. Hârtia blueback se poate printa la latime de 1,27 m sau 1,52m

 

Pret Print Backlit

45 lei/mp+tva