Afise publicitare A0

afise a0

Afise publicitare A0

Preturi Afise publicitare A0

 

Afise A0 – sunt un mod excelent de expunere, oferind cea mai mare expunere oferind o suprafata de 1 metru patrat . Mariti expunerea dumneavoastra cu ajutorul afiselor publicitare A0, cu preturi de la 42 ron/buc. De asemenea, afisele se folosesc si pentru a marca un loc sau o zona in care se desfasoara un anumit eveniment.
Afise publicitare  reprezinta metoda de marketing cu cel mai mare impact asupra populatiei, de aceea un design atragator poate atrage clienti noi.

Hartie Foto lucioasa 260 gmp
Dimensiune: 841 × 1189 mm
Full Color 4+0

Preturi de la 30 ron/bucata


Afisele A0 sunt un mod excelent de expunere, oferind cea mai mare expunere oferind o suprafata de 1 metru patrat . Mariti expunerea dumneavoastra cu ajutorul Afiselor publicitare A0, cu preturi de la 42 ron/buc.
Afise publicitare  reprezinta metoda de marketing cu cel mai mare impact asupra populatiei, de aceea un design atragator poate atrage clienti noi.

Preturi AFISE

<10 buc 10-50 buc 50-100 buc >100 buc
Preturile sunt exprimate in lei/buc si nu contin TVA. Pentru alte tiraje va rugam sa cereti o oferta.
Afise A0 36 32 30 cotatie

Cum comand afise A0?

carti de vizita o fataSimplu ! In partea de sus a meniului este un formular de comanda online. Completati toate campurile necesare, apoi veti fi contactat de un consultant pentru a definitiva comanda.
Exista comanda minima?
Comanda minima pentru Afise A0 este de 1 bucata. Daca doriti mai multe modele cu acelasi format, pretul se stabileste in functie de numarul total (tirajul final).

Executie si livrare

preturi carti de vizitaPrintarea Afiselor A0 se realizeaza prin plottare pe hartie foto lucioasa, la rezolutia de 1440 DPI .
Formatul final este de 841 × 1189 mm.
Termenul de realizare pentru Afise publicitare este de 24 ore.
Livrarea in Bucuresti cu numai 5 ron si 15 ron* pentru restul tarii.
Comenzile mai mari de 600 ron (fara tva) beneficiaza de transport gratuit !

Share this post